
Piirasten pohja on leivottu suussa sulavista juustoista Mehevää täytettä, samoin proteiinia, on runsaasti. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Oiva tarjottava arkeen ja juhlaan!
Piiraset ovat kypsiä ja valmiita herkuteltaviksi sulatuksen jälkeen.

Ainesosaluettelo

Laktoositon, gluteeniton.
Pinaatti, maitotuotteet, perunajauho ja kananmuna ovat 100% suomalaista alkuperää. Raaka-aineiden kokonaiskotimaisuusaste on 88%.
Ravintoarvot

Laktoosia 0g /100g.
Lämmitysohjeet
Piiraset ovat kypsiä ja valmiita herkuteltaviksi sulatuksen jälkeen.
Lämmitä airfryerissä 180 asteessa noin 12 minuuttia.
Lämmitä uunissa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Anna sulaa huoneenlämmössä noin 1-2 tuntia.
Myös mikrossa sulatus ja vaikkapa leivänpaahdin toimii loistavasti!
Suosittelemme lämmittämään piiraset airfryerissä kuoreltaan rapean ja sisältä mehevän lopputuloksen saamiseksi.
Sopivuus eri ruokavalioihin
Näitä Silpan kotikeittiöstä lähtöisin olevalla reseptillä leivottuja pinaatti-juustopiirasia voit tarjota myös gluteenitonta, viljatonta, laktoositonta, lakto-ovovegetaarista, vähähiilihydraattista sekä ketogeenistä ruokavaliota noudattaville ystävillesi.
Piiraset sisältävät runsaasti proteiinia ja mukavasti kuitua.
Piirasten sisältämä perunakuitujauho ja perunajauho sisältävät resistenttiä tärkkelystä, joka tekee hyvää suolistolle ja parantaa kylläisyyttä.
Saatavuus
Piiraset myydään pakasteena. Pakkaus sisältää neljä 55 gramman piirasta.
Tilaa verkosta: S-kaupat
Pinaatti-juustopiiraset löydät laajasti S-ryhmän valikoimista kautta maan. Tarkista oman kauppasi saatavuus: S‑ostoslista – mobiilisovellus apunasi kaupassa
